Onze NLP Trainers

Al onze NLP trainingen worden verzorgd door zeer ervaren NLP trainers. Zij hebben een gedegen opleiding tot NLP trainer gevolgd en zijn daarnaast geschoold in vakgebieden die aanvullend zijn op NLP. Naast hun vak als NLP trainer, zijn zij allen actief in het bedrijfsleven in rollen als trainer, consultant, projectleider en/of interim manager. Ook hebben zij allen een praktijk voor coaching & counseling. Onze trainers delen hun passie voor NLP en voor het begeleiden van mensen.

wijnand-nlpWijnand van Colle (1967) is een NLP trainer vol enthousiasme en energie. De kracht en de toepasbaarheid van NLP voor individuen en organisaties zijn voor hem een inspiratie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met NLP in al zijn facetten.  Hij is internationaal gecertificeerd NLP trainer (NLP University, ABNLP & NYTI), NLP Counselor & Health Coach.

Wijnand past iedere dag opnieuw NLP toe in zijn werkzaamheden als managementconsultant en projectmanager. Daarnaast heeft hij naast zijn werk als trainer en consultant, een praktijk voor coaching & counseling.

marije zijlstraMarije Zijlstra (1979) is sinds haar eerste kennismaking met NLP in 2004 een NLP adept. NLP heeft haar de woorden gegeven om het onderhuidse te benoemen. Ze is internationaal gecertificeerd NLP trainer (ABNLP Tad James) en NLP coach. Ze heeft onder andere trainingen gevolgd bij Richard Bandler, John Overdurf, Anné Linden en Stephen Goldstone. Haar master in Sociale Geografie en kennis van organisatie- en veranderingsprocessen (o.a. Spiral Dynamics) combineert ze met NLP.

Marije past NLP dagelijks toe in haar werk als consultant en projectleider bij samenwerkingsvraagstukken in politiek gevoelige omgevingen. Ze gebruikt de NLP technieken, 1 op 1, in groepen en in organisaties. Ze geeft trainingen, intervisie en coaching.

In haar begeleiding staat ze je met veel ruimte en respect bij in je groeiproces. Ze doorziet situaties goed en draagt met humor bij aan een sfeer van vertrouwen in de groep.