NLP Opleidingen

NLP-studentOnze academie biedt al sinds 1988 stevige opleidingen NLP voor effectiever communiceren en voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Een NLP opleiding geeft je vele inzichten en geeft je gereedschap in handen waarmee je direct aan de slag kunt. Je krijgt meer vrijheid, je wordt flexibeler, je weet sneller waar de schoen wringt en wat jij daaraan kunt doen. Kortom, je kunt zowel professioneel als persoonlijk de vruchten plukken van een jaar investeren in jezelf.

Onze erkende NLP opleidingen zijn geschikt voor iedereen die zakelijk en persoonlijk wil groeien. Is communicatie en (samen)werken met mensen een belangrijk deel van je werk? Loop je in je werk, je relaties en vriendschappen tegen problemen aan waar je handvaten bij kunt gebruiken?
Voor iedereen die in communicatie tegen blokkades aanloopt of meer wil bereiken, zijn de NLP opleidingen bijzonder uitdagend en inspirerend.

Onze ervaring is dat mensen uit allerlei verschillende vakgebieden en verschillende interesses zich inschrijven voor een NLP opleiding. De lesgroepen zijn hierdoor heel divers en uitdagend van samenstelling met bijvoorbeeld mensen uit het bedrijfsleven, management, advies, hulpverlening, sport, onderwijs, consultancy en gezondheidszorg. Ook ondernemers en zzp’ers merken dat NLP bijzonder waardevol is.