Erkenning

logo-abnlp Onze NLP opleidingen worden erkend door de American Board of NLP.

Alle NLP Meesterschap trainers zijn ABNLP gecertificeerd.

Onze Practitioner- en Mastercertificaten zijn daarmee internationaal erkende certificaten en geven je toegang tot vervolgopleidingen en workshops bij vrijwel alle internationale NLP-instituten.

Kwaliteit van de opleiding

Dat een opleiding erkend is, zegt wat ons betreft overigens nog niet zoveel over de kwaliteit van de opleiding. Het betekent slechts dat je als instituut aan de basisvoorwaarden van de opleiding voldoet.

Een certificaat is in onze ogen pas van waarde wanneer je zelf zeker weet dat je nieuwe stof beheerst en je de vaardigheden werkelijk eigen hebt gemaakt. Dat is de reden dat we je tijdens onze opleidingen serieus toetsen. Zo groeit je vertrouwen in je eigen vermogens en ontvang je een certificaat dat ergens voor staat. Bij de toelichting op onze opleidingsjaren (Practitioner, Master practitioner, Coach) kun je vinden op welke wijze we per jaar toetsen en certificeren.

NvNLP

Al sinds 1988 verzorgen wij hoog kwalitatieve NLP opleidingen. Wij zijn vanaf het begin van de NvNLP lid van deze Nederlandse NLP koepel organisatie geweest. Helaas hebben wij ons genoodzaakt gezien ons lidmaatschap van de NvNLP in 2015 op te zeggen. Reden hiervoor is mede dat de NvNLP op geen enkele manier zorgt draagt voor kwaliteitscontrole bij haar aangesloten instituten. Helaas betekent dit dat een NvNLP erkend certificaat niet garandeert dat de houder van het certificaat beschikt over het juiste NLP kennis en vaardigheden niveau. Vandaar dat wij kiezen om de ABNLP standaard te hanteren.
Mocht u interesse hebben in een van onze vervolgopleidingen dan raden wij u aan contact met ons op te nemen om na te gaan of uw NLP vooropleiding voldoet aan de internationaal aan NLP opleidingen gestelde eisen.